Jachthaven 2018-07-16T13:17:43+00:00
REPARATIE AANMELDEN
STALLING RESERVEREN
AANBOD SCHEPEN

Jachthaven faciliteiten

De jachthaven, die plaats biedt aan 250 jachten en al sinds haar ontstaan in 1978 eigendom is van de familie Theuns, heeft haar havenvoorzieningen op een hoog niveau staan. Alle watersporters van jong tot oud die gesteld zijn op orde, netheid, hygiëne en veiligheid, zullen zich thuis voelen in de jachthaven. Niet voor niets draagt Jachthaven Scharloo dit jaar voor het veertiende jaar op rij met trots de Blauwe Vlag. De jachthaven met een persoonlijke benadering en een gemoedelijke uitstraling wordt gerund door Alwin Theuns en Harold van Laarhoven die met hun directe betrokkenheid zorgen voor een heel prettige sfeer. Service wordt door hen hoog in het vaandel gedragen.

In 1997 is de jachthaven geheel opnieuw aangelegd om zodoende volledig te kunnen voldoen aan de wensen van de moderne watersporter. Zo heeft de haven de beschikking over luxe douche- en toiletgelegenheden, hebben de ligplaatsen een eigen zijoploopsteiger, zijn alle steigers voorzien van elektra-aansluitingen en drinkwater aftappunten, brandblusapparatuur en drenkelingenstokken.

Verder is de haven voorzien van een gescheiden afzuigstation voor vuilwatertanks en bilgewater, een afgesloten en geasfalteerd parkeerterrein en een gescheiden afvalmilieustraat. Alle installaties en voorzieningen in de haven voldoen aan de milieu- en veiligheidseisen van de ‘Blauwe Vlag’-organisatie. In het havenkantoor, met een heuse vuurtoren als blikvanger, bevindt zich tevens de watersportwinkel. Kijk voor uitgebreidere informatie hierover onder op de pagina ‘REPARATIE‘.

Vanuit haar werkplaats kan Jachthaven Scharloo zorg dragen voor een totaal onderhoudspakket aan uw jacht. Het betreft hierbij reparatie en onderhoud in de breedste zin van het woord. Ook biedt de haven de mogelijkheid tot overdekte stalling in zomer en winter en draagt een geïntegreerde wasplaats ertoe bij dat de schepen conform de milieurichtlijnen kunnen worden afgespoten. Kijk voor uitgebreidere informatie over onderhoud en stalling onder de button ‘REPARATIE‘.

Tevens kan via (ver-) koopbemiddeling worden zorg gedragen voor de verkoop of aanschaf van uw schip.

Kortom, Jachthaven Scharloo is voor u de aangewezen haven waarbij u als klant uw schip met een goed en warm gevoel in beheer achterlaat of uit handen geeft voor reparatie of onderhoud. En waar de vaste ligplaatshouders en passanten tot rust kunnen komen!

Uw boot laten repareren of online een reservering plaatsen voor een plek in onze professionele winterstalling?

Reparatie aanmelden
Direct reserveren
‘Scharloo’ is de jachthaven met sfeer en sinds 2003 in het bezit van de Blauwe Vlag!